OPERA - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

OPERA

KYRKORGLAR
OPERA 200
OPERA 200
Opera 200 är den billigaste modellen i Operaserien men har bättre disposition och fler stämmor än Opera 250. Den har 32-tasters pedal och 41 stämmor (+ 6 orkesterstämmor) och är idealisk för den avancerade organisten,
Till Opera 200 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft.
Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 200 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.

OPERA 250
OPERA 250
Opera 250 har en grunddisposition som är mindre än dispositionen i Opera 200. I gengäld har du registerandrag istället för manubrier.
Till Opera 250 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft. Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 250 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.


OPERA 400
OPERA 400
Opera 400 är en tremanualig modell med 32-tasters pedal och 55 stämmor (+ 8 orkesterstämmor).
Till Opera 400 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft. Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 400 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.
OPERA 450
OPERA 450
Till Opera 450 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft. Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 450 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.
OPERA 600
BILD KOMMER
OPERA 600
Till Opera 600 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft. Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 600 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.

OPERA 800
BILD KOMMER
OPERA 800
Till Opera 800 hör Physis Plus Editor som är gratis och som tillåter användaren många anpassningsmöjligheter både när det gäller generering och ljuddiffusion. Tracker Touch-effekten har förbättrats, vilket ger en behaglig "riktig känsla" som tidigare modeller aldrig tidigare haft. Det är också blandat med Tracker Noise, som lägger till några ljuddetaljer av det ljud som är typiskt för den mekaniska orgeln. Det dubbla främre basförstärkarsystemet med en kraftig digital förstärkare i klass D sparar el för maximal effektivitet.
Efterklangssystemet har gjorts om helt och hållet till ett riktigt TRUE STEREO-efterklang, med många redigerbara parametrar och fler förinställningar för användaren. Opera 600 har alla nya Pipe-set från Viscount, med möjlighet att skräddarsy dem med många ytterligare orkesterstämmor.
KONSULTERA EXPERTEN PÅ VISCOUNT PHYSIS PLUS ORGLARNA
KONSULTERA HENRIC DE KOSTER
Vill ni anlita Sveriges främsta expert på orglar med Physis eller PhysisPlus-tekniken samt vid tänkta installationer i kyrkor eller samlingslokaler tar ni kontakt med Henric de Koster via hans hemsida www.dekoster.se
Back to content