KORG PIANON & KEYBOARDS - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

KORG PIANON & KEYBOARDS

ÖVRIGT
KORG POETRY DIGITALPIANO
KORG POETRY
88 RH3 (88 RH3 (Real Weed Hammer Action 3) tangenter, 3 pedaler, upp till 120 röster, 30 ljud inkl. speciella italienska och 1843 Pleyel pianoljud, 60 demolåtar inkl. 50 Chopin-kompositioner)
KORG Poetry är tillägnad den legendariske Frédéric Chopin. Poesi erbjuder en unik möjlighet för pianoentusiaster och Chopinälskare över hela världen att uppleva hans musik på ett nytt och fängslande sätt.
Slarvigt snabböversatt - men du fattar säkert ändå!
Upptäck arvets symfoni inom poesin, visa upp två framstående pianoljud: PLEYEL-pianot från 1843, en skapelse från Chopins 33:e år, och den berömda samtida italienska konsertflygeln, gynnad av många ledande pianister, dess prestigefyllda närvaro ekar i den berömda internationella Chopin Kompetition tävlingen och på andra håll på den globala scenen.

PLEYEL3-ljudet har 80 tangenter som troget återspeglar originalinstrumentet. Att ställa in tonhöjden för detta ljud till 430 Hz återger ljudbilden som resonerade i Chopins sinne och återskapar troget hans livfulla musikaliska värld.
Det samtida italienska pianot avslöjar ett hisnande, transparent och djupt uttrycksfullt ljud. I en samtida tolkning av samma stycke fångar detta piano essensen av en tidlös kompositörs fantasi. Om Chopin var här idag, skulle han säkert hitta inspiration i att skapa sitt själfulla geni genom de rungande tonerna i detta moderna mästerverk.

Omfamnande elegans med en stilfull exteriör prydd av vackra träfibrer
Fördjupa dig i den utsökta tjusningen av träfiberexteriören "Poetic Brown", en vackert elegant design inspirerad av Chopins milda atmosfär. De guldprydda pedalerna och tårna bidrar till en lyxig estetik som lyfter den övergripande atmosfären. Med ett smalt djup på bara 26 cm (exklusive tippskyddet) uppnår Poetry en elegant profil, vilket ger extra bekvämlighet med en plan yta när locket är stängt.

RH-3-tangentbord med en bekväm touch - förstklassig japansk kvalitet
Upplev klaviaturen Real Weighted Hammer Action 3 (RH3), noggrant designad för att efterlikna den nyanserade touchen av en flygel. Dess viktade tangenter ger en tyngre känsla i det lägre registret och en lättare touch i det högre registret, vilket speglar den autentiska pianoupplevelsen. RH3-klaviaturen har hög prestanda för kontinuerlig slag och återger troget intensiteten av toner, även i snabba passager, vilket säkerställer att artistens uttryckskraft förblir kompromisslös. Särskilt miljövänligt, tangentbordet eliminerar användningen av bly i hamrarna. Den förbättrar spelbarheten ytterligare och har knapptryckskontroll, vilket gör att spelare kan anpassa notproduktionen över fem nivåer (lätt, standard, tung, stadig och konstant) baserat på deras beröringsstyrka, vilket möjliggör en personlig och njutbar spelupplevelse.

Poesin i sig är också helt producerad i Japan, vilket ger en garanti för högsta möjliga tillverkningskvalitet.

Halvdämpare kompatibel, med tre pedaler som standard
Förhöj din pianospelupplevelse med standardinkluderingen av tre oumbärliga pedaler, som speglar funktionaliteten hos ett akustiskt piano. Aktivera sömlöst dämpar-, mjuk- och sostenuto-pedalerna, avgörande för nyanserade musikaliska uttryck. Fördjupa dig i ännu fler detaljer med alternativet för halvpedalanvändning, vilket förstärker subtiliteten och rikedomen i din musikaliska artikulation.

50 Chopin mästerverk inom poesin
Fördjupa dig i Chopins värld med 50 mästerverk eftertänksamt kurerade på själva pianot. Utforska och jämför de förtrollande tonerna av det italienska pianot och PLEYEL-tonen, snabbt och enkelt. Ha vacker bakgrundsmusik spelad av Poetry! Njut dessutom av glädjen att spela med hjälp av de 23 noggrant utvalda pianonoterna som ingår, så att du kan njuta av både att lyssna på och spela vacker musik i samma ögonblick som du skaffar din egen poesi. För att ytterligare fängsla dina musikaliska sinnen, njut av 10 extra tondemolåtar som visar upp instrumentets olika möjligheter.
Spela in ditt framförande omedelbart med den tvådelade låtinspelaren
Förstärk din musikaliska resa med den tvådelade inspelaren, som gör att du kan spela in dina framträdanden, lyssna objektivt och förbättra ditt spelande. Fånga essensen av din musik genom att spela in varje hand separat, efterlikna inställningen av ett pianostycke. Alternativt kan du spela in hela ditt framförande tillsammans med en sparad låt. Ta kontroll över din träning med möjligheten att justera tempot på inspelade användarlåtar under uppspelning, vilket ger ett dynamiskt verktyg för förbättring och musikalisk utforskning.

Funktioner unika för digitalpianon, såsom en metronom, layers och partnerläge
Förbättra dina träningssessioner med den bekväma metronomen, lätt att växla på och av med en enda knapptryckning – perfekt för lektioner och förfina din timing. Utforska det uppslukande "Layer Mode", som enkelt kombinerar två toner genom att trycka på motsvarande knappar samtidigt, vilket möjliggör en harmonisk blandning av strängar, vibrafon och andra instrument med pianot. Delta i samarbetsspel med "Partner Mode", designat för två spelare att dela samma register genom att dela upp tangentbordet i vänster och höger sida. Oavsett om det är för lärare och elever eller föräldrar och barn, främjar detta läge delade musikupplevelser och roliga lektioner.

Bluetooth-ljudstöd
Anslut en Bluetooth-enhet som en smartphone till Poetry och njut av att spela piano tillsammans med din lagrade musik eller annat ljud. När du inte spelar piano kan du använda Poetry som ett kraftfullt Bluetooth-högtalarsystem.

Specifikationer:
Tangentbord: RH3 (äkta vägd hammarklaviatur 3)88Keys (A0-C8)
Touch Curves: Fem tillgängliga
Pitch Control: Transponering, Master stämning
Temperament: Tre typer
Ljudgenerering: Stereo PCM-system
Polyfoni: 120 toner (max)
Ljud: 30 ljud (10 x 3 banker)
Effekter: Brilliance, Reverb, Chorus (3 nivåer vardera)
Inspelare: Dragdelar, max 14 000 toner (cirka 100 KB)
Demolåtar: 60 (Sound Demo Song x 10, Choin's Piano Songs x 50)
Metronom: Tempo, Time Signature, Accent, Ljud och volymkontroller
Pedal: Dämpare*, Sostenuto, Soft* (stödd för halvpedal)
Anslutningar: LINE INPUT, Hörlurar x 2, MIDI (IN, OUT), Pedal, SPEAKER
Kontroller: Power, VOLYM, PIANO SONG, TRANSPOSE, FUNCTION, TOUCH, BRILLIANCE, REVERB, CHORUS, BANK, Sound x 10 DISPLAY, +, -, METRONOME, Play/Pause, Stop, Record, PART1, PART2
Trådlös anlsutning: Bluetooth (A2DP Sink)
Högtalare: 10 cm x 2
Förstärkning: 25W x2
Strömförsörjning: DC 24 V
Strömförbrukning: 18W
Mått (B x D x H): 1346 x 347 x 770 mm (1346 x 347 x 926 mm med nyckelluckan öppet)
Vikt: 35 kg (inklusive stativ)
AC-adapter, dedikerat stativ, noter för pianospel (23 Chopin-stycken) ingår.

NORMALPRIS 21.290:-

KORG C1 DIGITALPIANO

Med hjälp av inspelningsfunktionen kan du spela in två olika spår på maximalt 14 000 toner direkt i det inbyggda minnet.
Ett otroligt prisvärt digitalpiano i sann Korg-kvalité!
Specifikationer C1 BK och WH:
 • Svart (BK) eller vitt (WH) digitalpiano, 88 vägda & anslagskänsliga tangenter
 • 30 högkvalitativa klaviaturljud, 50 demosånger, Inbyggt reverb, brilliance & chorus
 • 120 rösters max polyfoni, 2 x25w förstärkare, 2x 100 x 20mm inbyggda högtalare
 • 2st hörlursutgångar med 3,5mm minitelekontakt, Line Out
 • MIDI In & Out, 3st Temprament, Transponering
 • 5 olika Touch Curve Selection, Inspelningsmöjlighet
 • Benställning med inbyggda högtalare, 3-vägspedal och strömadapter ingår
 • Bredd: 1346mm, Djup: 347mm, Höjd: 770mm (926mm med öpppet lock)
 • Vikt: 35 kg

NORMALPRIS 9.995:- inkl frakt
Pianopall med ställbar höjd i mörkt rosenträ kostar 1.495:-
Pianopall i vitt eller svart med plats för noter kostar 950:-
Pianopall för lärare och elev kostar 995:-

KORG C1-BK eller WH Digitalpiano
Autentiskt ljud och enastående design - Digitalpianon i sann KORG-anda!
KORG C1 är ett suveränt piano, både som ett alternativ till ett akustiskt instrument eller där ett traditionellt piano inte kan användas.
Designat & tillverkat i Japan med 30 realistiska instrumentljud, bl. a samplingar av både tysk som japansk flygel.
Benställningen med inbyggda högtalare gör detta digitalpiano till en vacker möbel som passar lika bra på scen som i vilket hem som helst.
88 vägda, anslagskänsliga tangenter med Touch Curve Selection med fem olika inställningar för en så naturtrogen spelkänsla som möjligt. Tre pedaler, Sostenuto, Damper och Soft där dom två sistnämna har Half-pedaling som tillsammans med dom inbyggda effekterna ger en ökad möjlighet i att färga soundet.
Vill du öva utan att någon runt dig hör så kopplar du bara in ett par hörlurar så tystnar högtalarna och du kan öva tyst. Det finns faktiskt två  hörlursutgångar, så om det ska spelas fyrhändigt eller i en undervisningssituation kan båda pianisterna använda varsitt par hörlurar samtidigt.
Du kan öva till den inbyggda metronomen eller spela med till någon av dom 50 proffsiga demolåtarna som finns i C1:an.
KORG B2 WH/BK DIGITALPIANO
KORG B2 WH/BK VITT ELLER SVART
Digitalpiano med 12 noga utvalda ljud & 88 vägda tangenterna som ger en skön spelkänsla med bra dynamik.
B2 kommer med Korgs viktade Natural Weighted Hammer Action (NH) tangenter som är olika viktade över klaviaturen vilket innebär att de lägre tangenterna känns tyngre att spela på än tangenterna i det högre registret för en naturlig spelkänsla.
B2-pianot har inbyggda högtalare och en förstärkare på 2x15W så det är bara att koppla in strömkabeln och börja spela. Vill du öva utan att störa din omgivning så kopplar du bara in ett par hörlurar i hörlursutgången och dom inbyggda högtalarna tystnar.
Modellen levereras med ett löstagbart notställ som du enkelt monterar. Vill du kan du komplettera med ett snyggt golvstativ i trä samt trippelpedalen PU-2. Via audio-in kan du koppla in ex. din telefon och få ut musiken i pianots högtalare, perfekt när du vill spela till dina favoritlåtar.
Ett mycket prisvärt digitalpiano av Korg-kvalité!
PRIS 5.995:- INKL FRAKT
Pianopall med ställbar höjd i mörkt rosenträ kostar 1.495:-
Pianopall i vitt med plats för noter kostar 950:-
Enklare sustainpedal kostar 395:-
Specifikationer B2
 • Vitt eller svart digitalpiano
 • 88st vägda & anslagskänsliga tangenter
 • Hammarklaviatur
 • 12st snygga ljud
 • 12st demosånger
 • Inbyggd reverb & chorus
 • 120 rösters max polyfoni
 • 2 x15w förstärkare
 • 2x100 mm x 50 inbyggda högtalare
 • Kombinerad Line- & hörlursutgång med 3,5mm minitelekontakt
 • Audioingång med 3,5mm minitelekontakt
 • USB Type B-kontakt
 • Ingång för pedal PU-2 (säljes separat)
 • Extra tillbehör: Stativ STB1-BK (säljes separat)
 • Löstagbart notställ, dämppedal & strömadapter ingår
 • Bredd: 1312mm
 • Djup: 336mm
 • Vikt: 11,4 kg
Normalpris 5.490:
KORG B2 SP-WH DIGITALPIANO MED STATIV
KORG B2SP-WH
Vitt Digitalpiano med möbelstativ och pedaler - KORG B2SP-WH
Digitalpiano med 12 noga utvalda ljud och 88 vägda tangenter som ger en skön spelkänsla med bra dynamik.
B2 kommer med Korgs viktade Natural Weighted Hammer Action (NH) tangenter som är olika viktade över klaviaturen vilket innebär att de lägre tangenterna känns tyngre att spela på än tangenterna i det högre registret för en naturlig spelkänsla.
B2-pianot har inbyggda högtalare och en förstärkare på 2x15W så det är bara att koppla in strömkabeln och börja spela. Vill du öva utan att störa din omgivning så kopplar du bara in ett par hörlurar i hörlursutgången och dom inbyggda högtalarna tystnar. Modellen levereras med ett löstagbart notställ som du enkelt monterar och ett snyggt golvstativ i trä samt en trippelpedal. Via audio-in kan du koppla in ex. din telefon och få ut musiken i pianots högtalare, perfekt när du vill spela till dina favoritlåtar.
Ett mycket prisvärt digitalpiano av Korg-kvalité!
Specifikationer B2SP-WH:
 • Vitt digitalpiano
 • 88 vägda & anslagskänsliga tangenter
 • Hammarklaviatur
 • 12  ljud
 • 12 demosånger
 • Inbyggd reverb & chorus
 • 120 rösters max polyfoni
 • 2 x15w förstärkare
 • 2x 100 mm x 50 inbyggda högtalare
 • Kombinerad Line- & hörlursutgång med 3,5mm minitelekontakt
 • Audioingång med 3,5mm minitelekontakt
 • USB Type B-kontakt
 • Löstagbart notställ & strömadapter ingår
 • Stativ STB1-BK ingår
 • Trippelpedal ingår
 • Bredd: 1312mm
 • Djup: 336mm
 • Höjd: 750mm
 • Vikt: 21 kg
NORMALPRIS 7.699:-
PIANOBÄNKAR
STANDARD
Bänk i mörkt Rosenträ med ställbar höjd och sits i brunt konstläder för 1.495:-
Eller i vitt, inte ställbar, plats för noter för 950.-
LÄRARE & ELEV
dubbelbänk med plats för noter under locket. 995:-

Back to content