KONTAKT - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

KONTAKT


KÖP, OFFERT, TEKNISK INFO, PROVSPELA?
kontakta Jerker på jerker.antoni@gmail.com
eller ring 0734 211 888
Firmans nya lokaler ligger på
Storgatan 31A 577 76 JÄRNFORSEN
Jerker Antoni Konsult AB.
Storgatan 31A 577 76 Järnforsen
Nu vet du - firman har flyttat till Järnforsen där vi har både uställning, kontor och lager.
Jag heter Jerker Antoni och firman representerar VISCOUNT i Sverige och Norge.
Samtliga Viscounts instrument och högtalare tillverkas i Mondaino i Italien och levereras direkt från fabriken till er kyrktrapp eller din ytterdörr. Frakten ingår i priserna. Fyll i blanketten om du vill du ha en Offert på lämplig orgel.
En del modeller håller jag på lager i firmans nya hus i Järnforsen i Småland där det finns en utställning och en gästlägenhet för långväga gäster.
Hammond-clonerna KeyB Legend, Live och Solo, Legend Soul samt Legend '70s säljer jag i Sverige samt digitalpianot Viscount Classico och flygeln Classico Grand.
Jag är även återförsäljare för DutchGrand flygelskal. Och de röda NORD instrumenten har jag tagit upp igen, precis som KORG och CASIO med sina digitalpianon och Keyboards.
Ring eller sms:a mig när som helst på +46734-211 888. Funkar även med WhatsApp. Eller maila jerker.antoni@gmail.com! MVH Jerker
SWISHA! DU KAN NU BETALA MED SWISH!!! Swisha till 123 35 48 971

BRÅDIS?
Skulle jag inte svara och det är viktigt att snabbt fixa en orgel som krånglar kan du kontakta min servicetekniker och alltiallo Blomman via email på blomman@retro-games.se
Är det riktigt brådis kan du ringa honom på +46762566590
Back to content