DOMUS - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

DOMUS

KYRKORGLAR
DOMUS S4
DOMUS 4 och S4
Domus S4 är en kraftfull mångsidig orgel i ett kompakt kabinett i ljust eller mörkt laminat, lämplig för alla typer av lokaler.
Samma orgel finns även med jalusi, Domus 4. En orgel som erbjuder en unik orgelupplevelse, men inom allas räckhåll.
DOMUS S5
DOMUS S5
Med sina 39 stämmor (+ 3 direkt åtkomliga orkesterstämmor) och dubbla svällare, integrerar Domus S5 viktiga nya funktioner när det gäller funktionalitet och Editor.
Domus S5, som alla orglar i Domus-serien har digitala förstärkare med två baselement med möjlighet flexibel inställning av ljudet via en via en editor som garanterar en mycket tillfredsställande ljudupplevelse.
Du kommer höra nya förfinade detaljer i ljudet från de virtuella piporna som tillsammans med de många extra stämmorna ger maximal klang och flexibilitet.

DOMUS 6
DOMUS 6
En kraftfull och mångsidig orgel i ett kompakt kabinett av laminat. Särskilt lämplig i trånga och begränsade lokaler. En orgel som erbjuder en unik orgelupplevelse, men inom allas räckhåll.
DOMUS S8


Vi har en Domus S8 i vår utställning i Järnforsen om du vill provspela!
DOMUS S8
En otroligt prisvärd modell med den senaste PhysisPlus tekniken som inte tar så mycket plats - ändå har den i princip samma möjligheter som en Opera 400 som kostar 3 gånger så mycket.
30 tasters pedal, 45 stämmor + 4 direkt åtkomliga orkesterstämmor. Bakom varje orgelstämma finns 5 eller flera alternativa stämmor, bakom varje orkesterstämma finns 30 eller fler alternativa orkesterstämmor.
3 manualer.
Du kan snabbt växla mellan Baroque, Romantic, Symphonic + 3 egna uppsättningar stämmor.
DOMUS 9
DOMUS 9
Toppmodellen i Domus-serien har allt. 32 tasters pedal, jalusi och alla möjligheter för den avancerade organisten!
Kolla in dispositionen här - och observera att du kan bygga upp flera olika förutom dom direkt åtkomliga dispositionerna i 4 olika stilar.
DOMUS P33
DOMUS P33
Viscount Domus P33 är en helt ny tvåmanualig orgel med kabinett i Positif stil och den nya generationens 30-tasters pedal, särskilt lämplig för avgränsade lokaler som hus eller små kyrkor, kompakt men mycket kraftfull. Denna orgel är gjord av högkvalitativt laminat ljus eller mörk ekfinish) och träklädda tangenter, tillverkad med otrolig uppmärksamhet på detaljer.

DOMUS P45
DOMUS P45
Viscount Domus P45 är en helt ny tremanual orgel med kabinett i Positit stil och den nya generationens 30-tasters pedal, speciellt lämplig för avgränsade lokaler som hus eller små kyrkor, Kompakt men mycket kraftfull. Denna orgel är gjord av högkvalitativt laminat (ljus eller mörk ekfinish) och har träklädda tangentbord, tillverkad med otrolig uppmärksamhet på detaljer.

KONSULTERA EXPERTEN PÅ VISCOUNT PHYSIS PLUS ORGLARNA
KONSULTERA HENRIC DE KOSTER
Vill ni anlita Sveriges främsta expert på orglar med Physis eller PhysisPlus-tekniken samt vid tänkta installationer i kyrkor eller samlingslokaler tar ni kontakt med Henric de Koster via hans hemsida www.dekoster.se
Back to content