DOMUS - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

DOMUS

ORGLAR
UNDER UPPBYGGNAD
Nu har fabriken äntligen publicerat PhysisPlus handboken - bara 22 sidor på engelska och italienska. Läs!!!
Det är ett helt nytt tänk! Mycket intressant!!! Klicka på bilden!Vill du veta mera om PhysisPlus och kanske provspela?
Det är massor med nytt i PhysisPlus tekniken. Vill du veta mera och kanske provspela kan du höra av dig till experten
Henric de Koster på 070-839 05 46 eller via hdkaby@gmail.com.
Henric har just sålt sin Sonus S40 och fick en Domus S5 levererad till sitt hem i augusti 2023.
Henric har också konfigurerat och jobbat en hel del med den Opera 400 som stod i min utställning.

DOMUS S4
DOMUS 4 och S4
Domus S4 är en kraftfull mångsidig orgel i ett kompakt kabinett i ljust eller mörkt laminat, lämplig för alla typer av lokaler.
Samma orgel finns även i kabinett av äkta ekfaner med jalusi, Domus 4. En orgel som erbjuder en unik orgelupplevelse, men inom allas räckhåll.
DOMUS S5
DOMUS S5
Med sina 39 stämmor (+ 3 direkt åtkomliga orkesterstämmor) och dubbla svällare, integrerar Domus S5 viktiga nya funktioner när det gäller funktionalitet och Editor.
Domus S5, som alla orglar i Domus-serien har digitala förstärkare med två baselement med möjlighet flexibel inställning av ljudet via en via en editor som garanterar en mycket tillfredsställande ljudupplevelse.
Du kommer höra nya förfinade detaljer i ljudet från de virtuella piporna som tillsammans med de många extra stämmorna ger maximal klang och flexibilitet.

DOMUS 6
DOMUS 6
Det är samma orgel som DOMUS S5 fast med jalusi.
DOMUS S8
DOMUS S8
En otroligt prisvärd modell med den senaste PhysisPlus tekniken som inte tar så mycket plats - ändå har den i princip samma möjligheter som en Opera 400 som kostar 3 gånger så mycket.
30 tasters pedal, 45 stämmor + 4 direkt åtkomliga orkesterstämmor. Bakom varje orgelstämma finns 5 eller flera alternativa stämmor, bakom varje orkesterstämma finns 30 eller fler alternativa orkesterstämmor.
3 manualer.
Du kan snabbt växla mellan Baroque, Romantic, Symphonic + 3 egna uppsättningar stämmor.

DOMUS 9
DOMUS 9
I princip en Domus S8 i en större möbel med jalusi samt 32 tasters pedal. Mer info kommer.

DOMUS P33
DOMUS P33
Viscount Domus P33 är en helt ny tvåmanualig orgel med kabinett i Positif stil och den nya generationens 30-tasters pedal, särskilt lämplig för avgränsade lokaler som hus eller små kyrkor, kompakt men mycket kraftfull. Denna orgel är gjord av högkvalitativt laminat ljus eller mörk ekfinish) och träklädda tangenter, tillverkad med otrolig uppmärksamhet på detaljer.

DOMUS P45
DOMUS P45
Viscount Domus P45 är en helt ny tremanual orgel med kabinett i Positit stil och den nya generationens 30-tasters pedal, speciellt lämplig för avgränsade lokaler som hus eller små kyrkor, Kompakt men mycket kraftfull. Denna orgel är gjord av högkvalitativt laminat (ljus eller mörk ekfinish) och har träklädda tangentbord, tillverkad med otrolig uppmärksamhet på detaljer.

Back to content