OUVERTURE - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

OUVERTURE

KYRKORGLAR
OBS!!! Hösten 2024 presenteras en uppgradering av Ouverture med den nya PhysisPlus tekniken - en helt ny upplevelse ljudmässigt! Håll utkik här!

Storleken är samma för båda modellerna: 188 cm bred, 120 cm hög utan notställ, 78,5cm djup utan pedal. Vikt 214 kg för Ouverture 3.
Orglarna är som standard delade i två delar så överdelen och underdelen går att bära upp till orgelläktaren var för sig även om det är en trång trapp.
OBS! Det går naturligtvis att beställa den med fransk disposition också.
Kolla in specifikation, disposition osv och lyssna hur Ouverture-serien låter hos tillverkaren här!
PRISER HITTAR DU LÄNGST NER PÅ SIDAN

KLICKA PÅ BILDERNA!
OUVERTURE
En serie fantastiska konsertorglar i Cavaillé-Colls anda baserade på den senaste PHYSIS tekniken med physical modeling istället för gammaldags begränsande samplingsteknologi.
8.1 Surround Sound med 13 inbyggda högtalare - det är som att sitta framför en mäktig piporgel och omslutas av ljudet som studsar mellan piporna.
OCH DET BÄSTA: Du ser ut över orgeln och kan ha kontakt med kören, orkestern, prästen osv. utan att du behöver ställa dig upp.
Den 3-manualiga modellen har 55 stämmor ur ett inbyggt bibliotek på över 600 stämmor i 4 stilar. Den 4-manualiga har 68 stämmor.
Oktavkoppel SUB/SUB OKTAV. Förutom två valbara tremulanter har det nu tillkommit ett TREM VOX med "kaninvibrato" för Vox Humana-stämman.
KONSULTERA EXPERTEN PÅ VISCOUNT PHYSIS PLUS ORGLARNA
KONSULTERA HENRIC DE KOSTER
Vill ni anlita Sveriges främsta expert på orglar med Physis eller PhysisPlus-tekniken samt vid tänkta installationer i kyrkor eller samlingslokaler tar ni kontakt med Henric de Koster via hans hemsida www.dekoster.se
Back to content