Uppgraderingar - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

Uppgraderingar

ORGLAR > MODELLER
VISCOUNT A.W.K. TRÄKLAVIATUR
Det finns alltid någon orgel i min utställning som har uppgraderats med denna klaviatur som tagits fram av Viscount själva. Provspela hos mig, just nu finns det en Viscount SONUS 70 Dlx som är uppgraderad med denna nya klaviatur.
Viscount A.W.K. (Advanced Wooden Keyboard) är speciellt framtagen för professionella organister som kräver en klaviatur med den perfekta känsla i fingrarna som tidigare endast en äkta piporgel kunnat ge.

VISCOUNT A.W.K. KLAVITURERNA tillsammans med Viscounts patenterade PHYSIS-teknik ger organisten den fysiska känslan av att spela på en äkta piporgel in i minsta detalj.
Viscount har valt ut de bästa materialen för att ge klavitaturen ett vackert utseende, optimal känsla och mekanisk precision av högsta klass. På Viscount A.W.K. klaviaturer ställer man fysiskt in trycket separat för varje tangent för både tryckpunkten och "eftertrycket".
Kom förbi och provspela, jag har en orgel med dessa klaviaturer på lager! Men hör av dig först så jag är på plats.

PRISSÄNKTA TP8 TRÄKLAVIATURER FRÅN FATAR
De stora tangenterna är klädda med ebenholtz, de små är av solitt ljust trä. Väldigt snyggt!
Känslan i den vanliga "Tracker Touch" klaviaturerna är exceptionellt bra och ytan är något matt, lite som elfenben, men håll med - det är väldigt snyggt, särskilt på orglar utan jalusi, och känns ännu mer äkta.
RAK KONKAV 30 TASTERS PEDAL
Priset på uppgraderingen från standard till rak konkav pedal hittar du i min prislista.
RAK KONKAV 32 TASTERS PEDAL
Prisset för uppgradering från standard till rak konkav pedal på modeller med 32 tasters pedal hittar du i min prislista.
BÄNK MED STÄLLBAR HÖJD
Viscount har tagit fram bänkar med ett stort hjul till höger på framsidan för att justera höjden. Dessa kan levereras i samma finish som orgeln - kolla i prislistan vad det kostar.
VALFRI FÄRG!
Du kan beställa din Viscountorgel i valfri färg. Det gäller samtliga modeller som har äkta ekfaner, de som har laminat sitter tyvärr inte lacken kvar på.
Här på bilden bredvid ser du en Viscount Sonus 50 Dlx som lackats i en vit specialkulör. Här nedanför ser du även den speciallackade Ouverture 3 som står i Svenljunga kyrka. Observera att man lackar även bänken och pedalen.
Här nedanför ser du hur man lackar - alla delar måste lackas var för sig och sedan sättas ihop. Så det tar några veckor extra att få en orgel speciallackad. Men å andra sidan så får du den i exakt den kulör som du specificerat.
Det kostar idag 15% extra på totalpriser för speciallackad orgel inkl lack av uppgradering som pedal och bänk med ställbar höjd. Det är i dagsläget (maj 2020) 2-4 månaders leveranstid för en speciallackad orgel beroende på modell.
Tillbaka till innehåll