Prislista - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

Prislista

ORGLAR > PRISER MM

FINANSIERING

RÄNTEFRITT

För dig som privatperson


I samarbete med Wasa Kredit erbjuder jag förmånlig s.k. "RÄNTEFRI" finansiering:

  • Du betalar t ex hälften av vad instrumentet kostar när du köper det. Resterande slår du ut på 12 eller 24 månaders "räntefri" avbetalning.

  • En uppläggningsavgift på 495:- (24 månader) eller 395:- (12 månader) samt 45:-/avi  tillkommer.

  • Erbjudandet gäller alla instrument oavsett pris!

  • Maila mig och uppge ditt personnummer så får du en offert!

LEASING

Församling, enskild firma, AB, HB, förening mm.
 

I samarbete med IKANO BANK erbjuder jag LEASING.

Leasing har många fördelar och förutsättningen är att leasingen betalas av ett företag - det kan vara allt från en förening eller församling till ett aktiebolag eller enskild firma.
Du slår ut kostnaden på flera år och kostnaden är helt avdragsgill, du kan även dra av momsen.
Efter leasingperiodens slut köper du loss instrumentet för restvärdet, i mina exempel är det 10%.

EXEMPEL PÅ VAD LEASINGEN KOSTAR HITTAR DU HÄR.

GÅ TILL BANKEN!
Det är nästan alltid billigare att ta ett lån i sin bank än att köpa på Leasing eller Räntefritt.
Så kolla med din bank först.

Vill du ha en offert på RÄNTEFRITT eller LEASING - kontakta mig.
MVH Jerker


OFFERT - KLICKA HÄR


OSÄKER?
Rådgör gärna med mig först vad gäller orgelmodell så det verkligen blir rätt. Vissa modeller har t ex låsbart jalusi över klaviaturen - kan vara bra så inte obehöriga fingrar på instrumentet.
Orglarna levereras i olika utföranden - de flesta modellerna finns i mörkt eller ljust eklaminat, vissa mer exklusiva modeller i både mörkt, mellan- eller ljust äkta ekfaner.
I den mall jag har lagt upp på länken ovan finns inte alla modeller med utan endast de mest sålda, så är det någon annan modell du är intresserad av kan du skriva det i fältet för Övriga upplysningar.

UPPGRADERING pedal och bänk
Som standard levereras orglarna med rak pedal och standard orgelbänk som inte har justerbar höjd. Uppgradering till Viscounts bänk med ställbar höjd i samma finish som orgeln samt uppgradering till rak konkav pedal tillkommer enligt prislistan.


ORGELN LACKAD I VALBAR KULÖR kostar 15% extra och fabriken lackerar endast de modeller som har äkta ekfaner då färgen kan lossna på laminat. Observera att det blir betydligt längre leveranstid.


EXTRA HÖGTALARE
Beroende på orgelns placering och lokalens karaktär kan det behövas extra högtalare för att sprida ut ljudet. Du hittar de jag rekommenderar här. Rådgör gärna med mig så det blir rätt - jag har hållit på med ljudanläggningar i många år.


GARANTI

Jag lämnar 3 års på-platsen garanti. Endast resekostnad tillkommer. Jag lämnar även 10 års garanti på ingående komponenter.


LEVERANSTID

Räkna med 10-14 dagars leveranstid normalt. Under augusti är fabriken stängd för semester. Räkna med lite längre leveranstid när dom öppnar igen efter semestern. Tidvis kan det bli någon veckas extra leveranstid pga många beställningar.


FAKTURA
När jag fått ordern bekräftad från fabriken fakturerar jag dig via e-mail. Vill du ha pappersfaktura via brev måste jag veta det.


GODA RÅD GRATIS!
Har du några frågor kan du ringa mig när som helst på 0734-211 888 - jag har alltid telefonen påslagen.

MVH Jerker

Tillbaka till innehåll