PIANON - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

PIANON

ÖVRIGT
CLASSICO
Viscounts nya digitalpiano använder FATARs Grand Touch dynamiska klaviatur med hammarmekanik och har ett mycket naturligt pianoljud med stor dynamik, nyutvecklad "ljudmotor" med hela 512 toners polyfoni och 128 inbyggda sound.
Kombinationen av de 4 inbyggda högtalarna i Classico och dess resonansbotten i trä som täcker Classico digitalpianots baksida återskapar ett akustiskt instruments klara och vackra ton på ett väldigt realistiskt sätt.
Det finns även ett helt digitalt keyboard inbyggt med massor av möjligheter som komp, inspelningsfunktion, pianoskola osv.

Klaviaturen går att splitta i två delar för lärare och elev vid undervisning samt för två olika sound på övre och nedre delen.
Det finns anslutningar för två hörlurar, L/R Line in, L/R Line out och USB för att koppla det till datorn.
Finns i blankpolerat SVART eller VITT utförande.
Pris inkl frakt 26.900:-

Klaviaturen går att splitta i två delar för lärare och elev vid undervisning samt för två olika sound på övre och nedre delen.
Det finns anslutningar för två hörlurar, L/R Line in, L/R Line out och USB för att koppla det till datorn.
Finns i blankpolerat SVART eller VITT utförande.
Här hittar du en SVENSK SNABBHANDBOK som funkar för både digitalpianot och flygeln
Pris 31.900:- inkl frakt.
Håll muspekaren här så ser du texten under bilderna
CLASSICO GRAND
Viscounts nya digitalflygel använder FATARs Grand Touch dynamiska klaviatur med hammarmekanik och har ett mycket naturligt pianoljud med stor dynamik, nyutvecklad "ljudmotor" med hela 512 toners polyfoni och 128 inbyggda sound.
Kombinationen av de 4 inbyggda högtalarna i Classico och dess resonansbotten i trä som täcker Classico digitalpianots baksida och Classico Grands underdel återskapar ett akustiskt instruments klara och vackra ton på ett fantastiskt realistiskt sätt.
Det finns även ett helt digitalt keyboard inbyggt med massor av möjligheter som komp, inspelningsfunktion, pianoskola osv
DUTCHGRAND
Ett ultralätt flygelskal där du ställer in ditt digitalpiano eller keyboard - den inre bredden är 142 cm så nästan alla modeller av digitalpianon och keyboards får plats.
Perfekt på scen. Och snyggt även i din studio, ditt hem eller kanske i restaurangens pianobar.
Lätt att frakta! Lätt att stuva undan!
DutchGrand går in i en vanlig kombi, ja t o m i de flesta bilar om du fäller fram baksätet och bilen har 100cm mellan hjulhusen.
Ett starkt överdrag som skyddar den fina lacken finns som tillbehör.
Överdelen är tillverkad av ett glasfiberbaserat material, underdelens ram och ben är i lättmetall. Allt för att spara vikt.
Det finns ett handtag inuti underdelen som gör att en man klarar att bära DutchGrand själv som du ser på bilden med Robert Wells.
Mått och viktt
Bredd 146cm
Djup 100cm
Höjd 25cm med benen infällda för transport
Höjd med benen utfällda 85cm.
Vikt endast 22 kg.

Dutchgrand finns i flera färger i spegelblank finish och fabriken i Nederländerna kan speciallacka även motiv. Be om en offert!
Standardfärgerna är svart och vitt, rött.
Mot tillägg kan du få ditt DutchGrand speciallackat i andra kulörer.
Det finns en monteringsplåt som tillbehör för dig som vill ha plats för mer, kablar, DI-box, Midi-modul, mini-mixer osv. bakom pianot/keyboardet.
Ett notställ finns också som tillbehör.

PRISER INKL MOMS
Priserna gäller inkl 3 års garanti och frakt direkt till din ytterdörr.
DutchGrand i svart eller vitt utförande 17.900:-
DutchGrand i rött eller valfri kulör på specialbeställning 21.500:-
DutchGrand skyddande överdrag 1.900:-
DutchGrand monteringsplåt 1200:
-
Music Stand i svart eller vitt 490:-

Håll muspekaren här så ser du texten under bilderna
Back to content