Övningsinstrument - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

Övningsinstrument

ORGLAR > JÄMFÖR ORGEL

CHORUM

De bästa samplingsbaserade orglarna för pengarna är den nya Chorum-serien. Den mest sålda modellen heter Chorum S40 och kostar 56.800:- (juni 2020) inkl bänk moms och frakt direkt från fabriken.

SONUS
SONUS-serien har både det nya fantastiska PHYSIS-ljudet och Surround Sound. Låter helt underbart oavsett var den placeras. 2 eller 3 manualer, med eller utan jalusi.
Dessa modeller står hemma hos många kända konsertorganister och förstås även i mängder av kyrkor och kapell i hela Skandinavieb. Blir inte omodern då "motorn" uppgraderas kontinuerligt och gratis. Ladda ner nytt O.S. från tillverkarens hemsida, lägg på en USB-sticka och uppgradera på några minuter.
Man bygger också lätt upp sina egna favoritorglar genom att byta ut och editera stämmorna ur det inbyggda biblioteket på över 600 stämmor när jag skriver detta sommaren 2016.
Vill du kunna "klona" de andra orglar du spelar på i din tjänst är det Sonus-serien du skall välja då den har helt överlägsna egenskaper för att kunna skräddarsy och efterlikna olika orglar.
Tillbaka till innehåll