ÖPPET - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

ÖPPET

Jag har ÖPPET HUS 12-16 ungefär en måndag i månaden så du kan komma
förbi och provspela mina instrument utan att boka tid

Måndag 20 januari 12-16
Måndag 17 februari 12-16


Här kan du provspela Cantorum Duo och Cantorum VI Plus   SONUS 40 uppgraderad med TP8 träklaviaturer, SONUS 60, OUVERTURE 3, jazz- och gospelorglarna KeyB Legend Classic, KeyB Legend, KeyB Live och KeyB Solo Viscount Classico digitalflygel och digitalpiano samt flera varianter av PHYSIS PIANO H1/H2/H3, PHYSIS K4 masterkeyboard, och SMART piano 20.
Vill du höra en Viscount Ouverture i en kyrka så kan vi gå upp till Stefanskyrkan som ligger bara 300 meter från utställningen och provspela den 4-manualiga Ouverture levererade dit hösten 2017.

Det är en otroligt skillnad på ljudet och möjligheterna med PHYSIS nya modlingbaserade teknik jämfört med orglar med traditionell samplingsbaserad teknik - låt mig demonstrera.
Här är det PHYSIS physical modeling som gäller! Det ger en helt annan realism och massor med möjligheter - t ex över 600 stämmor i det inbyggda biblioteket och en orgel som inte blir omodern då den uppdateras kontinuerligt med mjukvara. Uppdateringarna är dessutom gratis!
Ibland händer det att eminente orgelbyggaren och organisten Henric de Koster också är på plats att visa alla finesserna - han har ju en Viscount Sonus 40 själv där hemma och vet hur man kan bygga upp sin egen virtuella piporgel, hur man konfigurerar C/C#-låda på bästa sätt osv. KARTA HITTAR DU HÄR!

Tillbaka till innehåll