ÖPPET HUS - Jerker Antoni Konsult

Go to content

Main menu:

ÖPPET HUS

SENASTE NYTT

De senaste nyheterna kommer först på Facebook från min mobil. Klicka på Like så får du dom också.
MVH Jerker
9 OKTOBER HYMMERSIVE DEMO INSTÄLLD.
13 NOVEMBER ÄR NYTT DATUM!
Jag fick besked av fabriken att dom kommer att kunna levera min orgel under oktober. Håller tummarna.
Jag brukar hålla ÖPPET HUS ungefär en gång i månaden i min utställning på Roslagsgatan 14 med provspelning och information om Viscount UNICO och SONUS-seriens orglar som gjort så stor succé samt även den nya billiga Chorum-serien. Även två varianter på Ouvertureorgeln finns att provspela. Samt förstås en del digitalpianon och högtalarsystem.


Här kan du provspela Chorum 40, SONUS 40 uppgraderad med TP8 träklaviaturer, SONUS 70 Dlx med A.W.K. klaviaturer, både OUVERTURE 3 och OUVERTURE 468, jazz- och gospelorglarna KeyB Legend, KeyB Live och KeyB Solo samt flera varianter av PHYSIS PIANO H1/H2/H3, PHYSIS K4 masterkeyboard, De nya SMART piano 20 och 30, NORD PIANO 3 med det nya snygga trästativet samt NORD C2D finns alla uppställda i min nya stora utställning på Roslagsgatan 14 i Stockholm. Även en Hauptwerk-baserad lösning från Magnus Organy finnas att provspela och i oktober borde även VISCOUNT HYMMERSIVE finnas på plats.

Det är en otroligt skillnad på ljudet och möjligheterna med PHYSIS nya modlingbaserade teknik jämfört med orglar med traditionell samplingsbaserad teknik - låt mig demonstrera.
Här är det PHYSIS physical modeling som gäller! Det ger en helt annan realism och massor med möjligheter - t ex över 600 stämmor i det inbyggda biblioteket och en orgel som inte blir omodern då den uppdateras kontinuerligt med mjukvara. Uppdateringarna är dessutom gratis!
Ibland händer det att eminente orgelbyggaren och organisten Henric de Koster också är på plats att visa alla finesserna - han har ju en Viscount Unico CLV8 själv där hemma och vet hur man kan bygga upp sin egen virtuella piporgel.
Hör av dig så kan vi träffas i min nya utställning. KARTA HITTAR DU HÄR!

2017-09-30
UPPDATERAD
Back to content | Back to main menu