ÖPPET HUS - Jerker Antoni Konsult

Go to content

ÖPPET HUS

SENASTE NYTT

De senaste nyheterna kommer först på Facebook från min mobil. Klicka på Like så får du dom också.
MVH Jerker
På senare tid har det varit många som gärna vill besöka min utställning andra dagar än då jag har Öppet Hus. Och det funkar ju bra när folk bestämmer tid med mig.
Men tiden har inte räckt till ibland, det är så många som vill provspela och fråga. Så då har jag i samråd med Henric beslutat att jag skall ha öppet varenda måndag, även julafton, nyårsafton osv.
Då är antingen jag själv på plats 12-17 eller Henric de Koster när jag inte kan. Skillnaden mot när det är Öppet Hus är att det inte händer något särskilt, inga speciella nyheter men du är mycket välkommen att provspela mina instrument.
Vill du komma en annan dag - ring mig på 0734-211 888 så bestämmer vi tid. MVH Jerker
Nästa Öppet Hus är måndagen den 7 januari 12-17.
DU ÄR MYCKET VÄLKOMMEN! MVH Jerker
Jag har planerat följade datum under vintern:
Måndagen den 3 februari
Måndagen den 4 mars
Måndagen den 1 april

Jag brukar hålla ÖPPET HUS ungefär en gång i månaden i min utställning på Roslagsgatan 14 med provspelning och information om Viscount UNICO och SONUS-seriens orglar som gjort så stor succé samt även den nya billiga Chorum-serien. Även två varianter på Ouvertureorgeln finns att provspela - den tremanualiga står hos mig och den 4-manualiga står numera uppe i Stefanskyrkan i Vanadislunden - om du är intresserad kan vi kanske gemensamt gå dit upp och höra hur den låter i sin rätta miljö.
Jag demonstrerar även del digitalpianon och högtalarsystem samt förstås Rainsongs fina kolfibergitarrer.Här kan du provspela Chorum 40, de två nya portabla modellerna Cantorum Duo och Cantorum VI Plus    SONUS 40 uppgraderad med TP8 träklaviaturer, SONUS 70 Dlx med A.W.K. klaviaturer, OUVERTURE 3, jazz- och gospelorglarna KeyB Legend Classic, KeyB Legend, KeyB Live och KeyB Solo samt flera varianter av PHYSIS PIANO H1/H2/H3, PHYSIS K4 masterkeyboard, De nya SMART piano 20, NORD PIANO 3 med det nya snygga trästativet samt NORD C2D finns alla uppställda i min nya stora utställning på Roslagsgatan 14 i Stockholm. Även en Hauptwerk-baserad lösning med VISCOUNT HYMMERSIVE finns på plats.

Det är en otroligt skillnad på ljudet och möjligheterna med PHYSIS nya modlingbaserade teknik jämfört med orglar med traditionell samplingsbaserad teknik - låt mig demonstrera.
Här är det PHYSIS physical modeling som gäller! Det ger en helt annan realism och massor med möjligheter - t ex över 600 stämmor i det inbyggda biblioteket och en orgel som inte blir omodern då den uppdateras kontinuerligt med mjukvara. Uppdateringarna är dessutom gratis!
Ibland händer det att eminente orgelbyggaren och organisten Henric de Koster också är på plats att visa alla finesserna - han har ju en Viscount Unico CLV8 själv där hemma och vet hur man kan bygga upp sin egen virtuella piporgel.
Hör av dig så kan vi träffas i min nya utställning. KARTA HITTAR DU HÄR!

2018-12-17
UPPDATERAD
Back to content