Mest sålda - Jerker Antoni Konsult

Go to content

Mest sålda

ORGLAR > JÄMFÖR ORGEL
VISCOUNT CHORUM S40 kostar endast 54.000:- inkl bänk, moms och frakt direkt från fabriken i Italien till din ytterdörr! (maj 2018)
Chorale 2 och Chorale 3 var tidigare den mest sålda modellerna innan UNICO CLV4 och SONUS 40 började ta över 2013.
Sommaren 2016 presenterades nya CHORUM-serien i samma prisklass med uppdaterad samplingsteknologi och fler möjligheter som ersätter både Chorale och Vivace-serierna.
LEASING! OBS! Församling/kyrka/firma/AB osv kan ta den på LEASING via IKANO BANK till väldigt bra villkor.
Du kan även köpa en orgel Räntefritt av mig.
Viscounts nya Chorum 90 har 3 manualer, 51 stämmor varav 4 orkesterstämmor som piano och stråkar, 32 tasters pedal, fotkoppel och jalusi som skyddar klaviaturerna. Viscounts nya Chorum-modeller är de absolut bästa samplingsbaserade orglarna för pengarna för kyrkor, kapell, undervisning och hemmabruk. Den har ersatt Vivace 90 som tidigare var den mest sålda 3-manualiga modellen som använder samplingsteknologi.

VISCOUNT SONUS 40 kostar 83.500:- inkl bänk och frakt direkt från fabriken till din ytterdörr! (maj 2018)

Viscount SONUS är en serie med 2- och 3-manualig orglar som använder den nya Physis modelingtekniken samt 6.1 eller 8.1 Surround Sound - du ser det på de extra högtalarna i gavlarna och på sidorna ovanför manualerna.

Samtliga SONUS- och UNICO-modeller har samma "motor" och ett bibliotek på över 600 stämmor i fyra stilar som kan skilja lite mellan modellerna: Barock, English, Romantic, Symphonic och Modern. Du kan lätt bygga upp dina egna favoritorglar och även justera stämmornas intonation samt t o m spara dina skapelser på en USB-sticka som du även kan ta med dig och ladda in i andra likadana orglar.
Vissa modeller har fått ett kabinett med låsbart jalusi över klaviaturen - se mer på SONUS-SIDAN.

Här har du en broschyr på svenska om SONUS 40  

Här har du en ämförelse mellan traditionell samplingsteknologi och PHYSIS modelingteknik.

Begär en offert här!


MVH Jerker

VISCOUNT SONUS 60 kostar endast 119.300:- inkl bänk och frakt direkt från fabriken till din ytterdörr! (maj 2018)
En fantastisk konsertorgel till ett otroligt pris. Den nya PHYSIS modelingtekniken gör den otroligt flexibel då du kan skräddarsy orgeln helt efter egen smak.
Innan denna modell introducerades var den mest sålda tremanualiga modellen UNICO CLV8 som har jalusi vilket Sonus 60 saknar.
Det finns även en lyxig variant av Sonus med möbel i äkta ekfaner som har jalusi och heter Sonus 70 Dlx.
Back to content