Mest sålda - Välkommen till Jerker Antoni Konsult

Till innehåll

Mest sålda

ORGLAR > JÄMFÖR ORGEL
VISCOUNT CHORUM S40 kostar endast 56.800:- inkl bänk, moms och frakt direkt från fabriken i Italien till din ytterdörr! (juli 2019)
Sommaren 2016 presenterades nya CHORUM-serien i samma prisklass som tidigare storsäljaren Chorale, nu med uppdaterad samplingsteknologi och fler möjligheter, en värdig ersättare för både Chorale och Vivace-serierna.

Viscounts nya Chorum 80 är en mycket trevlig och lättplacerad 3-manualig orgel för bara 79.900:- (juli 2019). Observera att den tar inte större plats än de 2-manualiga modellerna.

VISCOUNT SONUS 40 kostar 87.700:- inkl bänk och frakt direkt från fabriken till din ytterdörr! (juli 2019)

Viscount SONUS är en serie med 2- och 3-manualig orglar som använder den nya Physis modelingtekniken samt 6.1 eller 8.1 Surround Sound - du ser det på de extra högtalarna i gavlarna och på sidorna ovanför manualerna.

Samtliga SONUS- och UNICO-modeller har samma "motor" och ett bibliotek på över 600 stämmor i fyra stilar som kan skilja lite mellan modellerna: Barock, English, Romantic, Symphonic och Modern. Du kan lätt bygga upp dina egna favoritorglar och även justera stämmornas intonation samt t o m spara dina skapelser på en USB-sticka som du även kan ta med dig och ladda in i andra likadana orglar.
Vissa modeller har fått ett kabinett med låsbart jalusi över klaviaturen - se mer på SONUS-SIDAN.

Här har du en broschyr på svenska om SONUS 40  

Här har du en ämförelse mellan traditionell samplingsteknologi och PHYSIS modelingteknik.


MVH Jerker

VISCOUNT SONUS 60 är en riktig konsertorgel och kostar endast 125.300:- inkl bänk och frakt direkt från fabriken till din ytterdörr! (maj 2018)
En fantastisk konsertorgel till ett otroligt pris. Den nya PHYSIS modelingtekniken gör den otroligt flexibel då du kan skräddarsy orgeln helt efter egen smak.
Innan denna modell introducerades var den mest sålda tremanualiga modellen UNICO CLV8 som har jalusi vilket Sonus 60 saknar.
Det finns även en lyxig variant av Sonus med möbel i äkta ekfaner som har jalusi och heter Sonus 70 Dlx.
Tillbaka till innehåll