KONTAKTA MIG - Jerker Antoni Konsult

Go to content

KONTAKTA MIG


Jag heter Jerker Antoni och jag representerar VISCOUNT och PHYSIS PIANO i Skandinavien. Samtliga Viscounts instrument och högtalare tillverkas i Mondaino i Italien och levereras direkt från fabriken till din kyrktrapp eller ytterdörr.

Jag är även återförsäljare för de röda Nord-instrumenten. Vill du prova en orgel gratis i er kyrka? Eller vill du ha en Offert på lämplig orgel? Eller bara provspela i min utställning?
Ring mig när som helst på 0734-211 888. Eller maila på jerker.antoni@gmail.com!
MVH Jerker

Hej!

Vill du kontakta mig per e-mail så fyller du bara i det här formuläret så hör jag av mig snarast. MVH JerkerDu når mig också via WhatsApp.
 Roslagsgatan 14 i Stockholm - karta här nedanför.

VILL DU PROVSPELA? BOKA MÖTE!

OBS! Det är "By appointment only" som gäller. Hör av dig så träffas vi i min nya stora utställning när det passar oss båda.


Jerker Antoni Konsult AB
Uddgränd 11
165 73 Hässelby.

 

Jerker Antoni Konsult AB
Roslagsgatan 14
113 55 Stockholm.


Med vänliga hälsningar

Jerker Antoni


HUR KAN JAG HÅLLA SÅ LÅGA PRISER?

Visst - jag har inga anställda och små omkostnader även i övrigt, gör min hemsida och mina annonser själv, fast det som gör mest skillnad mot mina konkurrenter är att jag är den enda mellanhanden på orgelns väg från fabriken i Italien till din ytterdörr.
Traditionell modell:  Varumärkets huvudbolag köper orglarna OEM (ofta från en fabrik i Italien) och säljer via sitt svenska dotterbolag eller en svensk agent som i sin tur har en återförsäljare som säljer till dig som slutkund. Det är många som skall leva på ditt orgelköp och varje led i kedjan kostar naturligtvis pengar.
Min modell: Jag köper direkt från fabriken i Italien som själva äger varumärket Viscount, och säljer direkt till dig med endast en mellanhand - jag själv. Transporten går direkt från fabriken hem till din ytterdörr med Schenker. Det går knappast att distribuera billigare.

2018-12-11
UPPDATERAD
Back to content