Jerker Antoni Konsult - Jerker Antoni Konsult

Go to content

VÄLKOMMEN TILL JERKER ANTONI KONSULT!

Jag heter Jerker Antoni och jag representerar VISCOUNT och PHYSIS PIANO i Skandinavien. Samtliga Viscounts instrument och högtalare tillverkas i Mondaino i Italien och levereras direkt från fabriken till din kyrktrapp eller ytterdörr. Frakten ingår i priserna. Hammond-clonerna KeyB Legend, Live och Solo säljer jag i Sverige.

Jag är även återförsäljare för de röda Nord-instrumenten. Vill du prova en orgel gratis i er kyrka? Eller vill du ha en Offert på lämplig orgel? Eller bara provspela i min utställning? Ring mig när som helst på 0734-211 888. Eller maila på jerker.antoni@gmail.com! MVH Jerker

SONUS

Viscount SONUS är en serie orglar med 6.1 eller 8.1 Surround Sound som är baserad på PHYSIS modelingteknik. Samtliga modeller har ett bibliotek på över 600 stämmor i fyra stilar som kan skilja lite mellan modellerna: Barock, English, Romantic, Symphonic och Modern. Du kan tack vare denna fantastiska nya teknologi lätt bygga upp dina egna favoritorglar samt även klona orglar du spelar på i ditt arbete.

Nu har jag nya Viscount Smart Piano på lager! Ett mycket trevligt digitalpiano med hög klass, tillverkat i Italien och det kostar endast 7.995:-.
Anders Kahn älskar dom fina kolfibergitarrerna från Rainsong. Igår den 16 augusti var han inne och köpte en lite Parlormodell för 12.900:-. Idag den 17 augusti kom han in igen - och köpte ytterligare en Rainsong, denna gång en Concert Hybrid WS1000N2 för 14.600:-. Faktum är att nästan alla som kommer in och provspelar går ut med en Rainsong. Eller två!
En jättesuccé i hela världen, fabriken har inte hunnit med, dom hade inte räknat med så stor efterfrågan.
Men nu har jag till sist både KeyB Legend och Live inne för omedelbar leverans. Och i slutet av juli kommer den 1-manualiga Solo in också.

DutchGrand är ett ultralätt flygelskal där du ställer in ditt digitalpiano eller keyboard - den inre bredden är 142 cm så nästan alla modeller av digitalpianon får plats.
Perfekt på scen. Och snyggt även i din studio, ditt hem eller kanske i restaurangens pianobar.

Lätt att frakta. Lätt att stuva undan också!
DutchGrand går in i en vanlig kombi eller en bil med fällbart baksäte när du skall ut och spela. Du fäller ihop det på några sekunder så blir det 25cm platt. Ett lättviktsöverdrag som skyddar den fina lacken finns som tillbehör.

Mått och vikt: Bredd 146cm, Djup 100cm, Höjd 25cm med benen infällda, Höjd med benen utfällda 85cm. Vikt endast 22 kg.


Nu kommer det vi länge väntat på. Viscount presenterar ett spelbord som är specialdesignat för HAUPTWERK.
Den perfekta Hauptwerkorgeln!
Bo Urban Nordgren, f.d. organist i Annedalskyrkan Göteborg, lektor i sång på Musikhögskolan numera Högskolan för scen och musik i Göteborg sammanfattar sina erfarenheter efter ett år med sin Viscount Sonus 60:


Världens mest prisvärda samplingsbaserade orglar?
Det tycker jag och många med mig.
MVH Jerker

UNICO

UNICO-serien från Viscount introducerades 2008 och var den första som använder den nya revolutionerande PHYSIS-tekniken med modeling istället för sampling.  En stor succé redan från början och man får väldigt mycket orgel för pengarna, särskilt CLV-modellerna som har något enklare möbel i tåligt eklaminat och i övrigt har precis samma tekniska grund och i princip samma möjligheter som den största UNICO 700. Den senaste modelingteknologin PHYSIS används verkligen full ut med allt vad det innebär och samma "motor" sitter i samtliga modeller, så det enda som skiljer rent tekniskt förutom de inbyggda högtalarna är hur många manualer och koppel osv som finns tillgängliga samtidigt. Samtliga modeller har nu över 600 stämmor i biblioteket. Samtliga stämmor går dessutom att modifiera efter din egen smak. Du kan också bygga upp dina egna favoritorglar och spara - 4 stycken "USER"-orglar i orgelns inbyggda minne, samt på USB-sticka så du kan ta med dina stämmor, kombinationer och inställningar till en annan likadan orgel eller bara spara för att ladda in nästa gång om ni är flera organister i församlingen som delar på orgeln. Kolla in mer om den här!

OUVERTURE
Jag har båda Ouverture-modellerna uppställda för provspelning i min utställning. En serie fantastiska konsertorglar i Cavaillé-Colls anda baserade på den senaste PHYSIS tekniken med physical modeling istället för gammaldags begränsande samplingsteknologi.
8.1 Surround Sound med 13 inbyggda högtalare - det är som att sitta framför en mäktig piporgel och omslutas av ljudet som studsar mellan piporna.
Stoleken är samma för båda modellerna: 188 cm bred, 120 cm hög utan notställ, 78,5cm djup utan pedal. Vikt 214 kg för Ouverture 3.
Orglarna är som standard delade i två delar så överdelen och underdelen går att bära upp till orgelläktaren var för sig även om det är en trång trapp.

OBS! Det går att beställa dom med fransk disposition också.

Kolla in mer om den här!

BESÖKARE SEDAN JUNI 2010
Jag stöder Missing People!
Jag tycker att dom behövs och gör mycket nytta!
2018-02-22
UPPDATERAD
Back to content