BEGAGNAT - Jerker Antoni Konsult AB

Title
Go to content

BEGAGNAT

ORGLAR
JAG HJÄLPER DIG!
Det är inte alltid man lyckas sälja sitt gamla instrument, eller ens skänka bort den gamla piporgeln när man köpt en digital orgel av mig. Men jag hjälper gärna till - och jag gör det helt gratis och utan baktankar.
Jag vill nämligen ha ännu mer trafik på min hemsida så jag har både

en Blocket-butik, en Facebooksida för mitt företag och den här sidan så att mina kunder kan komma vidare.
Så hör av dig till mig så hjälper jag dig.
MVH Jerker
Mats Heder i Karlstad vill köpa en KeyB Legend.
Jag hjälper honom sälja 2 instrument och tillbehör.
Hammond XB3 US version 2. Orgeln är i ett mycket bra skick och lite spelad. Fungerar perfekt och har en härlig spelkänsla. En orgel med en känd historia och endast två ägare sedan ny. XB-3 har otroligt många inställningsmöjligheter och funktioner som saknas hos andra orglar. Dessutom mycket avancerade midifunktioner. Lätta att flytta på grund av låg vikt och att orgel och benställning kan delas. Säljes med fullpedal, pall, överdrag till orgel och pall, ett ”Holbergcase” för transport av pedalbordet och en slags ”roll-or-carry” som byggts speciellt för orgeln. Alla manualer följer med. Dessutom ingår ett minneskort där inställningar kan sparas.
Mycket snygg möbel som pryder sin plats i vardagsrummet eller i en kyrka. Perfekt som övningsinstrument i hemmet. Är angelägen att den hamnar i rätta händer hos någon som kan uppskatta detta fina instrument.    
Om så önskas kan orgeln säljas med en Hammond GM-1000 midimodul. Denna modul monteras i ett fack avsett för modulen. Den som är klurig kan säkert lista ut hur den styrs från orgeln med hjälp av en mycket sällsynt manual som medföljer.  
Med lite framförhållning kan transport ordnas till Mälardalen/Stockholm utan kostnad.  
Begärt pris 22.000 kr.
Maila Mats Heder på mats.heder@outlook.com

Till alla enheter finns original casear vilket gör riggen mycket lätt att transportera. Perfekt gigorgel eller som övningsinstrument i hemmet.
Med lite framförhållning kan transport ordnas till Mälardalen/Stockholm utan kostnad.  
Begärt pris 26.000 kr för allt/bud

Maila Mats Heder på mats.heder@outlook.com
NORD C2D med alla tillbehör
Orgeln med tillbehör är i mycket bra skick och ytterst lite spelad. Anses som en av de bästa ”clonewheel” orglarna. Låter ruskigt bra i ett PA. Förutom Hammond kan C2D emulera diverse transistororglar samt piporgel. Har fyra uppsättningar drawbars för manualerna och ytterligare en för pedalerna.
Säljes med original benställning i aluminium, halfmoon switch, notställ och NORD PEDALKEYS 27 med svällare.


Jag låter denna ligga kvar fast den är såld så du får en liten indikation över priset på en begagnad Sonus 40.
 
MVH Jerker
SONUS 40 BEG SÅLD!!!
Sonus 40 i ljust eklaminat uppgraderad med rak konkav pedal.
"Orgeln står i min bortgångne pappas hem. Den är i princip i nyskick eftersom han bara spelade på den under en kort tid innan han blev sjuk."
PRIS 49.900:-

Back to content